vrijdag 3 november 2023

Onda, La Vall d'Uixó 30 oktober t/m 3 november

 Maandag 30 oktober

Het werd echt tijd om een stukje verder te gaan en we besloten een stukje landinwaarts naar Onda te gaan.  Tijdens de laatste kilometers reden we alleen maar langs keramiekfabrieken. Onda is leuk om doorheen te lopen, er is een kasteel en een camperplaats voor 8 campers. Toen we aankwamen stond er al een busje. We aten een hapje en zagen het busje vertrekken, een ander komen, na een half uurtje weer vertrekken en toen we ons opmaakten om naar het kasteel te lopen kwam er nog een camper. Toen we tegen 16.00 uur terugkwamen bij de camper, stonden we alleen. 





Dat geeft normaal niets, maar we voelden ons beiden er niet zo prettig bij. We hadden een aantal 'ongure' personen in de buurt zien lopen en we besloten toch maar ergens anders naar toe te gaan. Het werd La Vall d'Uixó. Hier is officieel plaats voor 8 campers, maar toen we aankwamen stonden er een stuk of 20. Je mag ook op de parkeerplaats voor auto's staan.

dinsdag 31 oktober

Het was lang rumoerig gisterenavond en afgelopen nacht. Er komt een plekje vrij op de officiële plek en we verhuizen. We noemen dit 'ons plekje'. Het is de voorste plek waar je de meeste zon hebt. Het is druk met auto's, de grotten zijn in trek. Wilma loopt naar de Aldi voor een paar boodschappen. We zitten een tijd buiten, maar de wind begint behoorlijk aan te trekken.

woensdag 1 november 

Vannacht tot 4.30 uur muziek gehoord. Het is een vrije dag vandaag voor de Spanjaarden, Allerheiligen. Het is te merken op de parkeerplaats en bij het plein voor de grotten, we maken een wandelingetje en zitten even buiten. Uit de wind is het 26 graden.

donderdag 2 november

Vannacht slecht geslapen vanwege de wind. Het is ook altijd wat ;-) We zitten veel binnen, de storm Ciaran is zelfs hier heftig. We lopen samen naar de Aldi voor weer een paar boodschappen. We hebben besloten om niet te gaan rijden vanwege de hevige windvlagen.

vrijdag 3 november

De wind was nog erger dan gisteren, afgelopen nacht. Ondanks de voorspellingen, blijft het waaien. We gaan niet rijden. Erik haalt nu een paar boodschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten