zaterdag 18 november 2023

Casablanca, Bellús 10 t/m 18 november

 vrijdag 10 november

De zon schijnt, het is 25 graden. We hebben nog steeds geen reden om verder te rijden. Bijna de hele dag hebben we met verschillende passanten gezellige gesprekken. 

zaterdag 11 november

Wat huishoudelijke klussen, zand vegen, toilet leeggooien en water halen. En nu 26 graden. We lopen een klein stukje en zien dat er aan de andere kant van de parkeerplaats een bord staat verboden voor alle verkeer met zelfs een camper eronder. Gezien de hoeveelheid campers die er staan, zijn ze allemaal via de andere ingang gereden. 


zondag 12 november

De verjaardag van Wilma. We wandelen weer naar de markt in Alemara en eten opnieuw heerlijke tapas. Onderweg zien we een 'lelijk eendje' staan. Die moet behoorlijk opgeknapt worden voordat deze weer kan rijden. Het wordt eentonig, maar opnieuw warm en zon.

maandag 13 november

We wandelen een uurtje en zien onderweg een grote beschilderde steen.


dinsdag 14 november
Over een maandje willen we thuis zijn, maar eerst willen we nog naar een favoriete plek van ons namelijk Bellús. Het is nog een klein stukje zuidelijker en iets het land in. Als we aankomen zien we een busje wel erg onbehoorlijk staan. Hij neemt de ruimte van 4 campers in. Erik zegt er iets van, want hij staat zo dat een ander niet van het uitzicht kan genieten, maar daar heeft deze meneer geen boodschap aan. Tja ik was hier het eerst en en ander moet zich maar ergens anders neerzetten. Behoorlijk egoïstisch gedrag.

woensdag 15 november
We wandelen naar. het gemeentehuis en betalen voor een paar dagen. Er is niet veel veranderd in het dorp, we zien alleen een mooie muurschildering. Eten een hapje op het terras en zitten bij de camper in de schaduw. Het is ondertussen 27 graden. 


donderdag 16 november
We fietsen naar Benigàmin voor een paar boodschappen. Wilma maakt een afspraak bij de kapper, zodat we in de middag er nog een keer naar toe fietsen. Het is een leuk stadje met meerdere winkels en restaurantjes. En we zien weer mooie tegentableaus. 

vrijdag 17 november 
We hebben een luie dag in de schaduw.


zaterdag 18 november 
We krijgen al vroeg vanochtend een telefoontje van Bert van Losser van de regionale radio. Of we straks in de uitzending willen kletsen over onze reis. Om 9.45 uur zijn we live in de uitzending. Bas Nijhuis en Bert van Losser zijn zeer geïnteresseerd naar onze camperreizen en onze plannen voor de toekomst.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten