maandag 22 januari 2024

Meung-sur-Loire, Prahecq, Mios 20 t/m 22 januari

 zaterdag 20 januari

Als we opstaan is het behoorlijk mistig. Toch besluiten we verder te gaan. Het is druk op de rondweg van Parijs en dan rijden er nu bijna geen vrachtwagens. Wat zal het hier druk zijn op een door de weekse dag. Wij hebben nu maar 2 keer wat langzaam rijdend verkeer. We komen aan op een camperplaats in Meung-sur-Loire. Er kunne 8 campers staan. Er is verzorging bij. Een ook is het water niet afgesloten. Dat zie je in deze periode van het jaar we bij veel plekken, gezien het weer. Er is een prachtig kasteel, dat helaas voor ons tot medio februari gesloten is. 


We maken een wandeling door het dorp, zien de befaamde fietspaden langs de Loire en kijken even bij de draaimolen. Dan gaan we gauw weer naar binnen vanwege de kou.

zondag 21 januari 

Opnieuw een stukje verder, we tanken en doen boodschappen. We eten onderweg op een Aire, wel binnen want het is nog steeds koud, maar 5*. We komen aan in Prahecq een klein dorp, 10 kilometer van de snelweg. Er is nu niets te doen in het dorp, maar er is wel een camperplaats voor wel 8 campers, gratis met verzorging en stroom. 



maandag 22 januari

Het wordt wel wat warmer, maar het blijft slecht weer veel regen, toch weer verder. We besluiten naar een overnachtingsplek in Mios, bij een grote supermarkt te gaan. Hier kunnen we dan ontstopper halen. Dat is nodig om hopelijk de verstopping in de gootsteen op te lossen. Helaas werkt de vloeistof niet en Erik gaat een veer halen. Het lijkt erop dat het hiermee lukt. Gelukkig maar. Er gaat opnieuw ontstopper in en we hopen dat het aangekoekte vuil nu verder wil stromen naar buiten. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten