zondag 24 september 2023

Hardenberg 21 t/m 23 september

 donderdag 21 september

Het komende weekend staat in het teken van de camperbeurs in Hardenberg. Wij geven hier twee presentaties en een meet&greet met onze volgers. En we gaan een impressie maken en even bijkletsen met een aantal relaties. We rijden na het warme eten weg en komen tegen 15.00 uur aan. Dit keer was het maar een half uurtje rijden, we drinken daarom pas koffie als we aangekomen zijn. We zijn er nog maar net of Petr uit Tsjechië komt ook aanrijden. We kletsen even met elkaar en spreken af dat we 's avonds wat bij hem komen drinken. We lopen de beurs in, halen onze badges op en lopen wat rond. We krijgen van Petr een fles kruidendrank met alcohol. Jammer want we geven zo vaak aan dat we geen alcohol drinken. We zullen er wel een bestemming voor vinden, want nee zeggen was geen optie. Zijn vrouw spreekt geen Engels en geen Duits, het praten met elkaar is heel vermoeiend want het Duits van Petr is ook niet heel duidelijk. Maar toch leuk om nu eindelijk met elkaar kennis gemaakt te hebben.


vrijdag 22 september

Onze presentatie begint om 11.45 uur en we hebben een bomvolle zaal. We gaan tijdens de meet&greet met diverse volgers op de foto. We kunnen niet rustig door de hallen lopen, telkens weer worden we aangesproken. We hebben 's middags een interview op radio Oost met Bert van Losser. We zitten live in de uitzending en kletsen zeker 12 minuten. Het is een erg leuk gesprek en hij geeft aan om op zondag nog een keer met ons een interview te willen. Dan zit Bas Nijhuis er ook bij. 

zaterdag 23 september 

We beginnen de dag met het interview, dit keer duurt het 10 minuten. Daarna is het weer tijd voor de presentatie en de meet&greet. We krijgen van de winnaars van de entreekaartjes die we hebben verloot een soort van krentenwegge, maar dan ook nog gevuld met kaneel en suiker. Erg attent. De rest van de middag struinen we zelf over de beurs en kletsen met veel bekenden en volgers. We zijn pas om 18.30 uur terug bij de camper. We besluiten om niet meer zelf de koken maar laten een pizza aanrukken.

zondag 24 september

We verzorgen een livestream vanaf de beurs, en verder is het een herhaling van zetten. Kletsen met volgers en bekenden. We gaan rond de middag terug naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten