maandag 26 september 2022

Camperbeurs Hardenberg 23 september t/m 25 september

 vrijdag 23 september 

We gaan al vroeg op pad naar de beurs in Hardenberg. We kregen een uitnodiging om als Campertv 2 x een presentatie te geven op zaterdag, maar we zijn het hele weekend welkom. We weten niet goed waar we de camper kunnen parkeren en willen toch wel een plekje wat dicht bij de ingang. We komen om 9.00 uur al aan en kunnen achter het beursgebouw parkeren. Er staan al een aantal campers van andere exploitanten en we kunnen aansluiten. Na het aanleggen van de stroomvoorziening lopen we met onze spullen de hal in. We zien al een aantal bekenden waar we even mee kletsen en gaan dan op zoek naar Rosanne. We krijgen onze badges en een sleutel voor onze kamer de hele beurs. We nemen de gelegenheid te baat en gaan direct filmen.



Heerlijk, kunnen we onze spullen die we even niet nodig zijn daar neerleggen en zo nodig ons even terugtrekken. 



We filmen wat en als om 10.00 uur de beurs opent worden we heel, heel vaak herkend en aangesproken. Voor de lunch trekken we ons terug in ons kamertje en daarna lopen we nog wat rond, filmen en kletsen met diverse volgers. Om 16.00 uur hebben we  het voor vandaag gezien en gaan we terug naar de camper. In de avond vliegt Erik nog even met de drone.

zaterdag 24 september 

Opnieuw worden we vanaf dat de beurs open is aangeschoten door mensen die ons kennen. Echt bizar. We houden op 12.00 uur en om 14.15 uur onze presentaties. De zaal zit bij ons 2 x helemaal vol, dat hadden we bij de andere presentaties nog niet gezien. 



Het gaat goed en na afloop tijdens de meet&greet zijn de mensen ook erg positief over ons verhaal.



Een stel kwam uit Dordrecht, eigenaren van een winkel. Deze zijn speciaal voor ons gekomen, een briefje op de winkeldeur geplakt met de tekst: wegens omstandigheden gesloten, en hadden ook nog een attentie meegenomen. Hoe leuk is dat. 



Het is best wel vermoeiend om zo'n hele dag maar te praten zodat we ook vandaag om 16.00 uur teruggaan naar de camper.

zondag 25 september

We zijn opnieuw vroeg en filmen nog wat noviteiten, we wilden voor de lunch naar huis maar hier komt niets van.



Pas om 14.00 uur gaan we richting de camper. Al met al een heel druk maar ook heel geslaagd weekend. De ontvangst van de beursmedewerkers was perfect. Ze waren heel blij met onze aanwezigheid en gaven aan dat normaal gesproken zaterdag niet zo'n drukke dag is, maar nu de drukste en zij zagen dat dit ook door ons kwam, heel veel mensen gaven ook aan speciaal voor ons naar de beurs te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten