maandag 5 september 2022

Roggel 1 t/4 september

 Donderdag 1 september

We gaan op weg naar Roggel, voor het ACSI inspecteursweekend. Het vertrek heeft vertraging. We staan startbereid, de laatste spulletjes in de koelkast en dan gaan. Maar er knipperen allemaal lampjes op het display van de koelkast en dan blijkt dat deze niet aangaat op gas. Erik sleutelt er wat aan, belt met de dealer om te vragen wat hij kan doen, maar oplossen lukt niet. Zo zijn we zomaar een uur verder. We vertrekken wel, we staan op een camping, dan staan we aan de stroompaal, en dan volgende week maar eens zien wanneer we naar de dealer kunnen voor reparatie. Als we na een koffie- en een lunchpauze aankomen, worden we verwezen naar een klein veldje, helemaal geïsoleerd van de mensen waar we graag bij hadden gestaan en wat we bij opgave ook gevraagd hadden. Bij navraag mogen we ruilen van veld, dat doen we maar is niet echt een verbetering, we staan nog een eind van de rest, dat wordt dus slepen met stoelen. Het is nog steeds erg mooi weer, we zitten lekker buiten de rest van de dag.

vrijdag 2 september

Omdat we in het voorjaar nieuwe inspecteurs hebben opgeleid, zitten we al vroeg in de tent voor hun evaluatie. Als we terug zijn wij de camper, komen er geregeld mensen langs die ons kennen en even een praatje willen maken. 's Middags wachten we op onze buddy en als zij geweest is gaan we nog een eindje fietsen. Vanaf 18.30 uur staat er een snackkraam, we eten een frikandel en een bami schijf. We verdragen dit soort eten niet zo goed, dus niet te veel nemen. We blijven nog een tijdje in en buiten de tent kletsen met volgers en dan gaan we terug naar de camper.

zaterdag 3 september

Om 10.30 uur worden we allemaal in de tent verwacht voor het praatje van de directeur, Ramon. Daarna  zijn er wat huldigingen. Dolph gaat zwemmen en Erik en ik gaan met hem mee. De gaan naar het buitenbad en maken zelfs de golven nog even mee. Na de lunch gaan we fietsen met een groepje. Er fietsen mensen mee die wij niet kennen. We stellen ons voor, maar hebben verder geen contact. 's Avonds is er een barbecue, waar zij ook bij ons aan tafel zitten, maar ook nu hebben we geen contact. De vrouw van het stel zit naast Wilma, die doet een poging om te praten, maar de vrouw praat zo erg Belgisch dat ze niet te verstaan is. Jammer. 

zondag 4 september

Na het gezamenlijke ontbijt, waar we helaas weer niet aan dezelfde tafel kunnen zitten, omdat deze vol is, maken we de camper klaar en gaan weer naar huis. We vonden het weekend toch wel een beetje tegenvallen in het contact met onze kennissen. Oorzaak is natuurlijk dat we niet bij elkaar stonden. Wel hebben we  hele leuke contacten met andere mensen gehad en dat was erg gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten