donderdag 20 juli 2017

Geeste, Havelte, Lheebroek, Amen, Schoonloo 8 t/m 20 juli

zaterdag 8 juli

We gaan naar een van onze favoriete plekjes, namelijk Geeste. We wandelen een keer om het meer en vermaken ons verder bij de camper.

                                                         cp Speicherbecken 


zondag 9 juli 
Zoals altijd eigenlijk hebben we lekker geslapen. We rijden verder naar Havelte, een camping die er prat op gaat dat er geen kinderen zijn. Een soort van 50+ camping. We betalen 25,50 euro per nacht. 

maandag 10 juli
Dat kinderloze moet je met een korreltje zout nemen. De hele zondagmiddag en -avond hadden de opa's en oma's hier op de camping bezoek van hun kinderen en kleinkinderen. Het grut werd zelfs gedoucht en in de pyjama gestoken en daarna bij de grootouders op bed gelegd totdat het bezoek weer ging. We hebben vandaag de omgeving verkend per fiets en deden dat in 54 kilometer.

camping Jelly's Hoeve 
dinsdag 11 juli
Het is mooi zomerweer, we blijven vandaag bij de camper.

woensdag 12 juli
Een camping met camperplekken waar we al eens eerder waren. We betalen 12,20 euro per nacht. De douche kost 50 cent. Er is een stroomautomaat. We genieten van het mooie weer.

donderdag 13 juli 
We fietsen een rondje door het Drentse landschap, dit keer 35 kilometer. Het weer is nog steeds goed.

vrijdag 14 juli
We lopen hard en genieten verder bij de camper.

camping Meistershof 

zaterdag 15 juli
We gaan naar de volgende camping met 3 camperplaatsen in Amen. Per nacht betalen we hier 13,60 euro en dit is inclusief stroom en douchen. Het sanitair is mooi. Het weer is redelijk, de temperatuur is goed maar de zon laat nogal verstek gaan. We bezoeken het nabij gelegen voormalig kamp Westerbork. Daarna fietsen we door het prachtige landschap een ronde van 34 kilometer.

zondag 16 juli
Vandaag is het opnieuw een grijze dag, met wel een redelijk goede temperatuur. We klimmen nog maar eens op de fiets en maken een rondje van 20 kilometer.

 camping Amerveld 


maandag 17 juli
En weer naar een camping, dit keer in Schoonlo. Deze camping ligt dicht wij de camping waar Wilma in haar jeugd vaak geweest is. Logeren bij een tante. We fietsen er langs, maar er is zoveel veranderd. Alleen de kantine komt nog bekend voor. We fietsen door naar Borger en bezoeken oud-collega's van R.a.T. Els en Bert. In totaal hebben we 39 kilometer op de teller.

dinsdag 18 juli
We fietsen naar het museumdorp Orvelte. Door de week kun je daar goed lopen, dan is het toch minder druk dan un het weekend. 29 kilometer gefietst.

camping Roeloomskamp 


woensdag 19 juli
We vermaken ons bij de camper. Gaan een rondje hardlopen.

donderdag 20 juli 
We eindigen in Geeste, waar we deze trip ook begonnen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten