maandag 1 november 2010

Dorsten (Halloween) 29 oktober t/m 31 oktober

 

Dorsten (Halloween) 29 oktober t/m 31 oktober

vrijdag 29 oktober

Na de lunch om 14.00 uur vertrokken voor een weekendje Dorsten. Onze eerste geplande camperplek was in Raesfeld, daar scheen een goede plek te zijn met veel faciliteiten. Aangekomen bleek er slechts één plek te zijn met satellietontvangst, en die was natuurlijk al bezet. de plek kost € 8,00 per nacht, zonder WC of faciliteiten. We besloten om een andere plek te zoeken in de buurt. Na een paar plekken, die het ook niet echt waren, te hebben bezocht besloten we om dan maar vast naar Dorsten te rijden en daar twee nachten te gaan staan op de nieuwe camperplek. Omdat de camperplek naast een ijshal staat die nu ook geopend was, is het erg rumoerig. Er was een disco tot 23.00 uur met snoeiharde muziek. Nee, dit is geen fijne plek en zeker geen € 3,00 waard. gelukkig werd het na 23.00 uur stil. Wat ook vervelend was, was dat er tot laat in de avond nog campers aankwamen die buiten de vakken gingen staan. Er werd gewoon dubbel geparkeerd. (zie foto's).

Dorsten_okt_2010_1  Dorsten_okt_2010_2

zaterdag 30 oktober

Na het ontbijt een wandeling gemaakt langs het kanaal en via de andere oever weer terug. We kwamen uit in Dorsten centrum en besloten om te lunchen bij de Chinees. Daar was een lunch buffet voor € 5,90, waarvan je onbeperkt kon eten. Erg goed en uitgebreid allemaal, en dat voor zo'n lage prijs. Dat maak je in Nederland niet mee.
Om 18.00 togen we naar de sauna Atlantis. Het was vanavond Halloween "Geisterabend" en dat was ook de reden van ons weekend hier. De tuinen bij de buitensauna's waren prachtig verlicht met fakkels en vuurkorven. Om het half uur was er een speciale "Aufguss", soms wel twee tegelijk, met als hoogtepunt van de avond een "vier jaargetijden" Aufguss die een uur lang duurde. Na elke "seizoens" opgieting met verschillende geuren gingen we even naar buiten voor een verrassing en om af te koelen. het was erg leuk allemaal. Na middernacht gingen we terug naar de camper en hebben nog lang last gehad van rondscheurende auto's. Bah, volgende keer gaan we hier niet meer staan en gaan we weer gewoon bij het zwembad staan.

 

zondag 31 oktober

We hadden gisterenavond vergeten om alvast voor de tweede nacht een ticket à € 3,00 te kopen, dus zondagmorgen werden we wakker geklopt door een volhardende parkeerwachter. Gelukkig was het einde zomertijd zodat we nog een uur extra hebben kunnen slapen. Nou vooruit, betaald en na het ontbijt snel naar huis, want Erik had een optreden met de band in Diepenheim. 

 

Al met al een geslaagd weekend met een dikke min voor de nieuwe camperplek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten