zondag 16 mei 2021

Diekman Enschede

 maandag 10 mei

We vertrekken na de koffie naar Enschede, naar de camperplaats op het Diekman terrein. We hebben hier beiden herinneringen liggen. Eens stond hier het voetbalstadion van FC Twente, waar vooral Erik heel veel wedstijden mee maakte en we deden hier het examen voor de auto. Eerst theorie, 40 vragen waarvan er 36 goed moesten zijn, was je geslaagd, moest je nog een uur rijden met de eximinator. 

Vandaag echter zijn we hier voor opnames voor Goboony. Erik begint met apparatuur op te stellen en de intro's te verzorgen. Wilma belt met haar dochter en zij gaan samen de stad in, verjaardagscadeautjes kopen. Ze lunchen in de stad, terwijl Erik het met een paar gesmeerde boterhammen moet doen. Om 15.00 uur moet Wilma terug zijn, want zij gaat het interview doen. Dat gaat mooi snel, de dames hadden zich goed voorbereid. 


We eten een lasagne, opgewarmd in de oven van de camper en kijken naar de diverse dames die voor de campers een bootcamp afwerken. En zoals altijd is er eentje die komt klagen dat er in haar nabijheid gefilmd wordt. Gelukkig horen we dat ze om 2000 uur klaar zullen zijn, zodat we het avond interview nog in een beetje daglicht kunnen doen. Ook hier gaat het vlotjes en om 21.30 uur is alles weer opgeruimd in de camper. We worden door een aantal wandelaars aangeschoten, we worden herkend. Deze mensen vertellen echter ook, dat de parkeerplaats voor de campers gebruikt wordt door mensen die bij de mc-drive hun eten halen. Ze eten het hier op, met de radio voluit en dat tot diep in de nacht. We besluiten om dan toch maar naar huis te gaan. Het is tenslotte maar een kwartiertje rijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten