maandag 21 mei 2018

Pinksteren, Lheebroek 18 t/m 21 mei

vrijdag 18 mei
Na het bezoek van Erik aan de cardioloog, gaan we naar de camperplaats bij camping de Meisterhof in Lheebroek. Vorig jaar betaalden we € 10,00 per nacht, nu € 12,95 per nacht. Een verhoging van bijna 30%. En dat is dan exclusief € 1,10 per persoon per nacht aan toeristenbelasting, stroom en douchen. Veel duurder moet het niet worden, want dan kun je net zo goed op een SVR camping staan. We fietsen 's middags naar Beilen en vinden 2 geo caches. We hebben een nieuw grill plaatje gekocht en deze wordt ingewijd, we eten heerlijke spiesjes.



zaterdag 19 mei
We gingen redelijk vroeg naar bed, helaas de groep mensen achter ons niet en zij gingen tot ruim na middernacht door met hun feestje. Na het ontbijt lopen we een rondje van 7,5 km hard. Het is gelukkig nog niet zo warm als voorspeld. Wilma kijkt naar het huwelijk van Harry en Meghan tijdens het klaar maken van de lunch. Erik filmt over de camping. Het is niet zo rustig zitten bij de camper. De eigenaar is met een tractor steeds stenen aan het verslepen en er komen veel mensen aan. Dat rijdt allemaal voor de camper langs.

zondag 20 mei
Na een goede nachtrust gaan we de oranje paaltjes route lopen, terwijl de meeste campinggasten naar de kerkdienst, die op het open veld wordt gehouden, gaan. Op de route liggen 3 geo caches, die we ook alle 3 vinden. Een grote, een normale en een hele kleine. Erg leuk gedaan. De paaltjes ontbreken al snel, dus lopen we de zelfde route terug. In de loop van de middag fietsen we naar Dwingeloo. Gisteren konden we een cache niet vinden en we proberen het nu nog een keer. Opnieuw lukt het niet, maar als we met andere zoekers aan de praat komen en de hint nog eens lezen lukt het wel. Het is een nano cache, heel erg klein dus.



maandag 21 mei
We lopen  dezelfde hardlooproute als zaterdag, maar eigenlijk is het al te warm voor hardlopen. Na het douchen is het goed geweest en gaan we naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten