zondag 22 april 2018

Steenderen, Andelst, Steenderen

woensdag 18 april
We komen om 12.30 uur aan op Landlust in Steenderen € 12,50 all-in. 10 van de 12 plekken zijn al bezet. Het is prachtig weer, al erg warm voor de tijd van het jaar, namelijk zo'n 24 graden. Erik houdt zich bezig met film en fotografie en Wilma lees en soest wat in het zonnetje.https://youtu.be/rtzXpA4L21E

donderdag 19 april
We lopen hard en zitten daarna buiten.Het is alweer 25 graden. Rond 15.30 uur ruimen we op en gaan naar de ACSI in Andelst. Er staat al een rij campers te wachten voor de poort. Elke keer als er een auto of camper de parkeerplaats verlaat schuift de rij een stukje op. Uiteindelijk staan we er 10 campers voor de nacht.
vrijdag 20 april
Het is een mooie oplossing om op tijd voor de cursus te zijn, maar stil is het niet. Vooral als je niet kunt slapen hoor je de autobaan en de trein best wel. Na een lange cursusdag, besluiten we om nog een nacht hier door te brengen.

zaterdag 21 april
Nu stonden we maar met 2 campers. Toch moeten we tijdig plaats maken voor de nieuwe cursisten. We rijden al voor 8.30 uur naar Tilburg, voor de voorlichting van Facile Media. We zijn ruim een uur te vroeg, maar het is nog steeds prima weer en we zitten lekker buiten op een bankje met een kopje koffie. 
Na de informatie en een lunch rijden we terug naar Landlust. Hier zijn we om 14.30 uur.

zondag 22 april
's Avonds luide muziek uit de buurt. Uiteindelijk wel in slaap gevallen. We gaan maar weer een stukje hardlopen. 's Middags na de koffie naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten