zondag 8 april 2018

Ommen, Hoge Hexel

vrijdag 6 april
Onze eerste trip dit jaar gaat naar Ommen, de Stekkenkamp. € 9,50 inclusief stroom. We komen om 14.00 uur aan. De plaats is wel verhard, maar toch wel wat modderig door de overvloedige regen van de vorige weken.
We beginnen met koffie en fietsen daarna naar Ommen en wandelen door het centrum. Erik probeert de mogelijkheden van zijn nieuwe camera.

https://youtu.be/j0ZQh083Tz8

zaterdag 7 april
De camperplaats ligt tussen een drukke weg en een spoor in. Dat hebben we vannacht ook redelijk vaak gehoord. Na het ontbijt fietsen we 32 km, een rondje Ommen/Beerze. We vinden 2 geo-caches. Het wordt steeds warmer. Na de lunch gaan we naar Hoge Hexel, de bonte specht. Een speciale plek voor campers, aan de rand van een kleine camping. € 12,50 all-in. Het is een vrij nieuwe camperplaats met een douche en toilet.Het is nog niet helemaal af, maar wel operationeel. We zitten tot 20.00 uur buiten.

zondag 8 april
Deze nacht hebben we absoluut geen geluiden gehoord.Vanochtend werden we wakker met vogelgeluiden. We fietsen een suprise me route van de Mio van 25 km. Heel afwisselend door bos en stad en open vlakte. We zijn er nog niet uit of we deze plek iets vinden. Het sanitairgebouw is nog niet af, het is niet verwarmd en de kranen zijn zeer onhandig te bedienen. Het chemisch toilet leeggooien gaat in een lavet (dit is toch wel een beetje onsmakelijk). De eigenaar probeert met 2e-hands artikelen het gebouwtje te bouwen. Verder zijn de plekken op gras en niet verhard en de toegangsweg is zand. Dit is bij regen modderig en bij droogte mul. Wel genieten we van de rust en er zijn geen regels. We gaan pas om 19.00 uur naar huis. Als NKC-lid kregen we een korting van € 0,50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten