woensdag 14 mei 2014

Laat de gasten maar komen!

Sinds de komst van de opbouwploeg zijn we nu een week verder. De opbouwploeg heeft met een team van 8 mensen (later 6) hard gewerkt om de accomodaties in orde te brengen. Dat begint met het opzetten van de 27 bungalowtenten. Daarna moet vanuit de opslag alle inventaris er in: bedden, matrassen,koelkast, electra en lampen, keukenkast, tafels en stoelen en daarna alle kleine spullen zoals keukengerei, bestek en serviesgoed en alles wat je thuis ook zoal nodig hebt. En dat allemaal in slecht weer, het is nu een periode met veel regen en zware onweers- en hagelbuien.
We zijn de mensen van het montageteam dankbaar voor hun inzet en hulp die zijn ons tot nu toe hebben geboden. Chapeau voor deze harde werkers die ondanks het slechte weer stug doorgegaan zijn om alles in orde te maken!
Vanaf het moment dat alles er staat, is het aan ons om alles uit te pakken (de keukenkast en koelkast staan volgepakt met spullen), schoon te maken, gasfles aan te sluiten en controleren of alles aanwerzig is. En dan hebben we ook nog de receptietent die dient als ontvangstruimte voor de gasten. Het is een tent die net zoals een gastentent is ingericht, alleen wordt de slaaptent gebruikt als opslag voor de reservevoorraden. Deze staat tot aan de nok toe vol met spullen.
Het ordenen van alle spullen die in deze tent moeten komen te staan was erg rommelig en heeft veel tijd gekost. Dat komt ook omdat we de spullen van een naburige camping die niet meer in het aanbod van Rent a Tent zit erbij moesten opslaan.De 10 stacaravans die wij ook moeten beheren worden in de winter gebruikt als opslagruimte en een paar daarvan ook als logeeradres voor de opbouwploeg. Ook deze moeten door ons worden schoongemaakt en ingericht. Dat is een minder leuke klus (luxaflexen vetvrij maken, troep van de gasten van vorig jaar opruimen (lollies en snoep tussen de koelkast en muur) en insekten verwijderen.

Inmiddels hebben we al in twee accomodaties gasten (in de stacaravan en een tent) en kregen van deze gasten al een compliment over de gastvrije ontvangst. Daar doen we het vooral voor, om bij te dragen aan een fijne vakantie voor de gasten.

De komende week krijgen we meer gasten en gaan we gebruiken om verder te gaan met gereed maken van de tenten en stacaravans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten