maandag 11 juli 2011

weekendje Lelystad 7 t/m 10 juli

 

weekendje Lelystad 7 t/m 10 juli

donderdag 7 juli 

Na het warme eten op weg naar Lelystad. Er zijn 2 camperplekken. De officiële camperplek ligt achter de dijk aan de Houtribweg. De andere plek is bij het begin van de dijk Lelystad - Enkhuizen. Dit is geen officiële plek, maar er staan vaak campers en dit wordt nog steeds gedoogd. We willen beide plekken bekijken en dan beslissen waar we overnachten. We reden eerst naar de officiële plek en daarna door naar de dijk. Daar was het geheel verlaten op 1 klein campertje na. Daarom maar weer terug naar de plek achter de dijk. Mooie ruime plaatsen, wel even oppassen met de satelliet ontvangst, want er staan hele hoge bomen aan een kant. 's Avonds nog even een wandelingetje gemaakt en wat gekletst met de buurman, daarna tv gekeken.


 

vrijdag 8 juli 

Rustige nacht en lekker geslapen tot 9.30 uur. Het is wisselend bewolkt, met een aangename temperatuur. We zijn met de camper naar de A.H. gereden om inkopen te doen en vervolgens doorgereden naar het Aviodrome. Het parkeren kost daar ook nog € 5,00. We zijn een kilometer verderop gaan staan, waar het niets kost en zijn met de fiets naar het Aviodrome gegaan. Dat is snel verdiend. Een paar uur doorgebracht en de start van een Fokker DC 3 gezien. Het was erg rustig binnen zodat alles goed te zien was en je overal goed bij kunt. Vervolgens een fietstocht van 25 km gemaakt door het natuurpark en later met de camper weer terug naar de camperplek. 's Avonds werd het druk, we stonden met 8 campers, terwijl 4 is toegestaan. Maar de parkeerplaats is erg groot en er is ruimte zat. We hebben wel veel wolken gezien vandaag en er is zelfs een enkele bui gevallen.


 

zaterdag 9 juli 

Opnieuw lekker rustige en lange nacht gehad. Het heeft wel veel geregend en het waait behoorlijk. Er zijn al weer wat campers weg, zodat we onze kunnen verzetten naar de officiële aangewezen plaats. We gaan hardlopen over de dijk. Heel apart. Na het douchen toch even op de fiets naar A.H. voor de vergeten boodschappen. Geleidelijk aan knapte het weer ook op. 


 

zondag 10 juli 

Vandaag is er veel minder wind dan gisteren. Direct na het opstaan zijn we naar de dijk Lelystad - Enkhuizen gereden en hebben daar ontbeten. Lekker in de zon gezeten. Om 12.00 uur moesten we helaas weer huiswaarts vanwege een feestje van een collega van Wilma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten