woensdag 26 mei 2010

Pinksteren 22 mei t/m 25 mei

 

Pinksteren 22 mei t/m 25 mei

vrijdag 22 mei 

Na de lunch rijden we weg. We gaan via Geesteren om koffie te drinken bij Henk en Wilma Penterman op hun Franse terras. Daarna rijden we nog even naar Eibergen, naar Jan en Lydia. Die zijn echter niet thuis. Vervolgens door naar Bredevoort, naar een van de vier camperplekken die er in dat dorp zijn. We stonden eerst op een mooie maar krappe plek, direct aan straat. Voor de nacht zijn we toch maar naar de vlakbij gelegen plek bij sportpark 't Brook gegaan. Dat was achteraf toch niet zo'n goede keus. De nacht was wel lekker rustig, maar 's morgens om 7.45 uur kwamen de eerste F-jes voetballen. En die maakten ons wakker de kreet: "Kom jongens, we gaan herrie maken 1, 2 , 3 ....schreeuwen". Bredevoort heeft een prachtig natuurgebied waar je om het water kan wandelen en het dorpje is erg leuk om doorheen te wandelen, bijv. naar de molen.

P5215360


zaterdag 23 mei 

Vandaag viert vriendin Wilma haar 50-ste verjaardag en Erik speelt met de band op haar feestje. Zij geeft dit voor haar gasten bij uitspanning 't Schepersveld in Aalten. Van de eigenaar mogen we met de camper blijven staan op zijn grote parkeerplaats, dus we hoeven vanavond niet meer op zoek naar een overnachtingsplek. Na aankomst fietsen we nog even door Aalten en halen een paar boodschappen. We hebben een leuke dag. De uitbater geeft aan, dat vanwege het mooie weer de band wel buiten kan opstellen. Er wordt een mooie plek uitgezocht, zodat de gasten goed zicht hebben op de band. Er worden nog 2 feesten gegeven en uiteindelijk speelt de band niet alleen voor de 50 gasten van de jarige, maar ook voor de gasten van de andere 2 feesten. Ook krijgt Wilma een roofvogelshow. Geweldig om te zien. Het feest duurde van 14.30 uur tot 18.30 uur en was erg gezellig met tevens een lekker buffet. 's Avonds toen de rust was wedergekeerd de C L finale gekeken.

P5235362


 zondag 24 mei 

Het was muisstil in Aalten en we hebben heerlijk geslapen. Nadat we de eigenaar en zijn vrouw hebben bedankt en hun ook nog even onze camper hebben laten zien zijn we naar Bocholt gereden, 15 km verderop net over de Duitse grens. Een camperplek met gras aan de Aasee. Een mooie plek, aan een drukke weg. We fietsen een stukje en rusten uit van de drukte van gisteren.

P5245370


maandag 25 mei 

Rustige nacht gehad, lekker geslapen. Na het ontbijt gaan we weer naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten