maandag 28 juni 2021

Ootmarsum, Denekamp, de Lutte

 maandag 21 juni

Onze 2e vaccinatie is een feit. Dat geeft toch wat meer vrijheid. We gaan in de middag naar de volgende camping om te inspecteren. Het is verschrikkelijk weer, het regent hard, de hele dag. We slapen op camperpark erve Velpen, we zouden hier nog wat foto's maken, maar gezien het weer slaan we dat maar even over. 

We spreken af dat we donderdag terugkomen, als we onze inspecties op 1 na dan afgerond hebben en hopen dat we beter weer hen om wel opnames te kunnen maken.

dinsdag 22 juni
Na afloop van de inspectie op de Papillon in Denekamp, slapen we hier ook. We krijgen een mooie plek aan de vijver.

donderdag 24 juni
Op naar de volgende campings. Deze keer overnachten we op camping Bij de Bronnen. Ook deze camping staat helemaal vol, maar de eigenaar Richard is inventief. Er zijn vaste plekken die pas in het weekend weer bewoond worden, we mogen de camper voor een van deze caravans zetten.

vrijdag 25 juni
Het weer is wat opgeklaard en we rijden terug naar erve Velpen in de Lutte. We vermaken ons de komende dagen hier wel. We fietsen een stukje en Erik maakt opnames.


zaterdag 26 juni
We fietsen naar Oldenzaal, halen een paar boodschappen en zitten op een terrasje.

zondag 27 juni
Opnieuw gaan we een rondje fietsen, we proberen de bergen (Kuiperberg, Tankenberg, Witte berg enz) te beklimmen.  De rest van de dag luieren we.


maandag 28 juni
We gaan naar onze laatste camping om te inspecteren en gaan daarna naar huis.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten