zaterdag 11 mei 2019

Fischbachtal, Hemsbach, Fürth, Lindenfels, Miltenberg, 4 mei t/m 10 mei

 zaterdag 4 mei

Na het ontbijt vertrekken we naar Dreieich. Na het afsluiten van de promotie en een rondleiding in de regen rijden we door naar camping Odenwaldidyll in Fischbachtal. We vallen met de neus in de boter. De Biergarten wordt geopend. Er is accordeonmuziek, tuba en zang. Het regent nog wel af en toe.

zondag 5 mei

Erik filmt en vliegt met de drone. Wilma doet rustig aan, ze heeft zowel een zeer been als een zere rug. Na het warme eten in het verwarmde buitenrestaurant, gaan we toch een eindje wandelen. 5 kilometer. We lopen naar het kasteel in Lichtenberg, een prachtige route door het bos. we volgen de bordjes J en later F, het is goed aangegeven en we verdwalen niet eens. Het is koud maar wel droog. Later op de avond trapt Erik door de vloer in de douche.

maandag 6 mei

Na de afhandeling van de promotie met koffie, rijden we naar de Wiessensee in Hemsbach. We lopen een rondje. Eerst naar de winkel en dan over de camping naar het meer en terug. Het is nog steeds fris.

dinsdag 7 mei

We handelen de zaken af en drinken koffie bij Herta in haar woonkamer. Daarna gaan we naar Schöner Odenwald in Wald Michelbach. De eigenaar heeft wederom geen tijd voor ons. Wij hadden vooraf al meerdere malen een mail gestuurd, hierop reageerde hij nooit. Hij wil niets bespreken, geen tijd, niet op de camping komen. Tja duidelijk, dan ga je uit het boek. Via een prachtige rit rijden we door naar camping Hammelbach.

woensdag 8 mei

Het regent behoorlijk, maar we gaan toch een stukje verder. naar camping Nibelungen am Schimmbad in Füurth (Odenwald). De natuur is prachtig, groene heuvels. Op een paar boodschappen halen na, zitten we de hele dag binnen. Tegen de avond zien we 2 herten lopen.

donderdag 9 mei

Door naar Schlierbach in Lindenfels, nog steeds regen. We kletsen wat met 2 Nederlandse stellen, die hoe is heet mogelijk, beiden uit Enschede komen.

vrijdag 10 mei

Door naar Mainwiese in Miltenberg. We maken een kleine wandeling, want ja hoor weer regen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten