donderdag 17 mei 2018

Geeste, Bad Bentheim

maandag 14 mei
Wilma heeft al heel vroeg een afspraak bij de pedicure. Erik kan dan in alle rust de laatste spullen inpakken en water bijvullen enz. Dan kunnen we op weg naar Geeste. Onze favoriete bestemming. Het weer is uitstekend en dat is te zien ook, er staan zeker 25 campers op deze gratis plaats. Er is overdag een toilet en een prachtig meer om in en aan te recreëren. We fietsen ongeveer 30 km, een deel van fietsroute 18. Erg mooi. We zijn hier al zo vaak geweest, maar komen op plekken die we nog niet kennen. 's Avonds proberen we een geo cache te vinden, maar helaas. Wat Wilma wel vindt is een teek aan haar rechterbovenbeen. Gauw verwijderd, maar wel even in de gaten houden.

https://youtu.be/nq7L6oFsnAk

dinsdag 15 mei
We lopen een rondje hard om het meer en 's middags luieren we in de zon. Het is iets minder warm, maar nog steeds heerlijk. Na het avondeten maken we nog een wandeling.


woensdag 16 mei
Het heeft vannacht en een deel van de ochtend geregend. We willen naar de volgende plaats Schüttorf. Hier aangekomen vinden we de plek maar een troosteloze bende. Er staat een vrachtwagen te dieselen. Het is een grote mix parking en geen plek om buiten te zitten. De toiletten zitten op slot. Wel kunnen we het toilet van de camper legen. We besluiten om naar Bad Bentheim te rijden. Hier is voldoende plaats. We betalen € 9,00 voor een plaats. Stroom gaat via palen en kost € 0,50. Het toilet is gratis en je kunt er douchen voor € 1,00. We lopen een flinke ronde en vinden nog een aantal geo caches. We halen wat boodschappen in het nabij gelegen winkel centrum. We koken en eten buiten.


donderdag 17 mei
Het waaide behoorlijk vannacht. Omdat de zon zich niet laat zien en we toch terug moeten naar huis voor een medische afspraak, gaan we, na wat gekletst te hebben met mede camperaars, op tijd naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten