zondag 7 mei 2017

Steenderen, Andelst, Oosterhout 4 t/m 7 mei

 donderdag 4 mei

Vandaag vertrekken we naar Steenderen in aanloop naar de ACSI instructiedag van zaterdag. We staan op dezelfde plek als vorige keer (5) maar wel na reservering. 's Middags een fietstocht gemaakt van bijna 40 kilometer met als tussenstop Zutphen.

vrijdag 5 mei

's Morgens hardgelopen en na het warme middageten naar Andelst. Er zijn 2 camperplekken bij het ACSI- kantoor op de parkeerplaats. Dit alles inclusief stroom en verzorging. We maken nog een fietstocht langs de Waal. Het blijft fries en winderig. Omdat je vlak bij de snelweg A15 staat en de Betuwelijn is het een beetje rumoerige plek, maar voor ons prima te doen.

zaterdag 6 mei

We hebben goed geslapen en vandaag hebben we tot 16.30 uur een instructiedag. Dan rijden we naar de Katjeskelder. Hier staan Alex en Yvette, beheerders van Rent a Tent en oud-collega's. Alex zou een plekje voor ons regelen, maar het blijkt dat campers niet op de velden mogen staan, we zouden bij uitzondering op de parkeerplaats mogen staan. Deze staat echter vol auto's we passen er niet bij. Ook vinden we de drukte op de camping en het grote aantal (dronken) Polen in de bungalows niet uitnodigend. We besluiten om naar een mini-camping in de buurt te gaan. De Abtshoeve. Dit is een goede keus. We fietsen 's avonds naar Alex en Yvette.

zondag 7 mei

's Morgens lopen we hard en na de lunch fietsen we 37 kilometer. We doen de Katjeskelder nog een keer aan voor een bezoek aan Alex en Yvette.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten