zaterdag 29 maart 2014

Hessen 23 maart t/m 28 maart

 

Hessen 23 maart t/m 28 maart

zondag 23 maart

We willen nog een paar dagen naar Hessen en rijden deze eerste dag naar Fulda. We vertrekken laat, want we kunnen de sleutels in eerste instantie niet vinden en zoeken zeker een uur.


maandag 24 maart

We wandelen 's morgens 9 km door Fulda. We bekijken opnieuw de grote kerk en bekijken gebouwen en parkjes waar we vorige keer niet zijn geweest. 's Middags rijden we naar Rasdorf en daar trekken we opnieuw de wandelschoenen aan en wandelen naar de beelden.


dinsdag 25 maart

We maken een stevige wandeling naar de bedevaartkerk, boven op de berg. Helaas is de kerk gesloten. We drinken wat op het bankje voor de kerk en wandelen dan weer terug. We eten warm bij het restaurant bij de bakker en rijden daarna naar Rotenburg aan de Fulda.  De plek is niet meer gratis bij de sportvelden, maar je staat er wel rustig. Het regent dus we blijven de rest van de dag binnen en zetten een filmpje op.


woensdag 26 maart

Na het hardlopen, maken we nog een wandeling door  het dorp en daarna verder naar Melsungen. We kunnen de camperplek niet vinden. We zetten voor € 1,00 de camper op een mixparking en wandelen door het dorp. We vinden de straat waar de camperplek aan moet liggen, we lopen helemaal berg op maar kunnen nog steeds niets vinden. We besluiten te blijven staan waar we staan. 's Avonds kijken we voetbal.


donderdag 27 maart

We ontbijten bij de bakker en rijden dan naar Brauna. Het dorp stelt echt niets voor maar er is wel een sauna. We gaan hardlopen en daarna de middag en een deel van de avond in de sauna (€ 11,00 p.p.) doorgebracht.


vrijdag 28 maart

Het is alweer tijd om naar huis te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten