zondag 18 juli 2021

Terschuur met Dolph en Saskia

 Donderdag 15 juli

We hebben een aantal dagen een plekje gevonden op camperplaats Groot Westerveld in Terschuur. We hebben hier afgesproken met Dolph en Saskia. Het weer is nog niet zo geweldig, het regent, maar de verwachtingen zijn dat het beter wordt. We gaan op de verharding staan. Het weiland dat sinds Coronatijd erbij is gekomen voelt toch wat nattig aan. We zijn er rond het middag uur. Onze vrienden komen rond 17.00 uur. Het is ondertussen wat droger en we drinken gezellig samen iets onder de overkapping van de camperplek. 


vrijdag 16 juli

We beginnen de dag met samen koffie en gaan dan de Grebbenbergroute fietsen. Gelukkig is het weer opgeknapt, we kunnen zonder jas op stap. We zijn pas laat op de middag terug en gaan samen barbecueën.

zaterdag 17 juli

We gaan dit keer op de fiets naar Amersfoort, maar eerst gaan we nog even langs Daan, van de City Smart Bike. We bekijken het nieuwe pand en gaan dan het centrum in. We lunchen op een terras en gaan daarna een stadswandeling maken. Erg gezellig allemaal.

zondag 18 juli

Voor ons zit het hier er weer op, wij gaan verder naar Leeuwarden en Dolph en Saskia zoeken ook een ander plekje, weer wat dichter bij huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten