maandag 19 april 2021

Harfsen met E. en E.

 woensdag 14 april

Vandaag gaat Erik alleen met de camper naar Neede, er zit iets niet helemaal goed met de nieuwe sloten en dat gaat opgelost worden. Als dat klaar is rijdt hij door naar camping de Huurne in Harfsen en Wilma komt na met de auto. Zij heeft 's morgens eerst nog een zoom meeting. Dit had ook op het kantoor in Neede gekund, dan hadden we de laptop meegenomen. Maar we moeten donderdag toch weer terug naar Borne voor onze 1e vaccinatie. Dan gaan we even snel met de auto op en neer. In de loop van de middag zijn we beiden gearriveerd op de camping. We installeren ons, maken een wandelingetje en vloggen wat.



https://youtu.be/SmvuEY2f0KM

donderdag 15 april

We gaan op zoek naar een geo chache maar kunnen hem, zoals wel vaker gebeurt niet vinden. We lunchen en rijden dan met de auto naar Borne. Tussen de prik voor Erik en die voor Wilma zit bijna een uur, maar we gaan tegelijk naar binnen. Er wordt niets van gezegd en zo kunnen we dit ook op de film zetten. We eten een visje bij de Netto, halen iets lekkers bij de koffie en gaan dan terug naar de camping. Tegen 19.00 uur komen E. en E. ook en drinken we samen buiten in de zon, met de winterjas aan een kop koffie.





vrijdag 16 april

We fietsen samen naar Lochem. Een mooie route door bos en langs de riviertjes. We houden regelmatig een pauze, want voor de vrouwelijke E. heeft nooit meer dan 20 km gefietst. In Lochem eten we een broodje van Bakker Bart en een visje van de visboer en rijden dan langzaam weer terug naar de camping. Het is zonnig, maar wel koud. We zijn blij dat we de winterjas nog aan hebben. Na het avondeten drinken we weer samen koffie en gaan dan vanwege de kou naar binnen.



zaterdag 17 april

We fietsen naar de Gorsselse hei om een interview te doen met de vrouwelijke E. Zij is een schrijfsters van korte verhalen, columns en een boek. En is driftig aan het schrijven aan een volgend boek. Echter dat interviewen lukt niet. De plaatselijke crossbaan wordt flink bereden en het geluid daarvan stoort heel erg. We besluiten naar Harfsen te fietsen. Daar is een plein, waar we ook kunnen zitten. E. moet toch nog een paar boodschappen halen voor de barbecue vanavond. Het waait nog steeds uit het Noorden, zo gauw we klaar zijn gaan we terug naar de camping. Daar zitten we in de luwte in de zon en dat is goed vol te houden. We eten gezellig samen, drinken alweer koffie en gaan dan naar binnen.



zondag 18 april

Na de koffie, rijden we mee naar de receptie, waar het loospunt van het vuilwater is. Daar is goed gestraat, zodat we daar ook met de nieuwe weger de camper kunnen wegen.  Zij zijn fors te zwaar, meer dan 350 kilo. Wel met volle watertank en volle wc. Maar er zal nog een goed gekeken moeten worden wat er uit kan. Als we na de lunch zelf ook het vuil water geloosd hebben, wegen we onze camper ook. We komen uit op 3357 kg. Daar moeten we Erik nog bijtellen. We hebben nog een klein beetje over. Maar we moeten goed opletten wat er nog bij in gaat. En zo is het weekend omgevlogen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten