zaterdag 25 mei 2019

Sauerland 20 t/m 24 mei

 maandag 20 mei

We willen een paar dagen in het Sauerland rondreizen, en vertrekken om 10.30 uur. Via Winterberg naar Bad Berleburg. 's Avonds is het parkeerterrein leeg, maar de volgende ochtend als we wakker worden staat deze vol auto's van het personeel van de Sparkasse. Het liefst parkeren ze zo dat de campers zelfs klem komen te staan. Er is een mooi kasteel waar we naar toe wandelen.

dinsdag 21 mei

We rijden een tour van 130 kilometer. Veel regen en boven 600 meter veel mist. We komen uit in Bad Laasphe, een dorp met zeer oude huizen. Na het eten rijden we toch nog een stukje verder, de plek is waardeloos en daar moet ook nog eens 9 euro voor betaald worden. We rijden via de snelweg 40 kilometer naar Hilchenbach een camperplaats voor 3. De klok slaat elk kwartier en om 5.45 uur horen we het verkeer langzaam drukker worden. Ook is hier geen tv ontvangst. Al vroeg stroomt hier ook de plek vol met auto's. Ook geen aanrader deze plek.

woensdag 22 mei

We hebben nog steeds bewolkt weer, maar wel droog. We rijden vandaag 75 kilometer en stoppen in Wilnsdorf. Hier waren we in 2010 ook al eens. Betalen lukte helaas niet. Dit moet gebeuren bij een woonhuis iets verderop, maar niemand deed open. We wandelen een stukje en lopen langs de zwemvijver.

donderdag 23 mei

Na een rit van 150 kilometer stoppen we in Plettenberg, een gratis camperplek voor 12 campers bij een prachtig zwembad met 12 glijbanen en een saunacomplex. We hebben zicht op het park dat goed bezocht wordt door de plaatselijke bevolking. Het is heerlijk zonnig vandaag.

vrijdag 24 mei

Het was een rustige nacht en we toeren langzaam weer richting huis. Dit was waarschijnlijk de laatste rit met deze Hymer camper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten