zaterdag 4 mei 2019

Pullheim, Odersbach, Oranienstein, Mörfelden 27 april t/m 3 mei

 zaterdag 27 april

We krijgen nog wat voorlichting over Facile en na de lunch rijden we baar Pullheim-Orr, net onder Keulen. Onze eerste overnachting met Landvergnügen. We vinden het erg leuk. We staan wij een Bauernhof waar ze producten van het land verkopen en nu heel veel soorten asperges. Als je ze machinaal laat schillen komt er een euro bij de prijs op. Nadat ze uit de machine komen worden ze ook, indien nodig, handmatig gefinetuned. We kopen een maaltje en ook iets lekkers bij de koffie. Aan alle kanten zie je mensen bezig met de asperges. Ze verstaan geen Duits, het lijken ons, zoals voorgaande jaren ook al bleek, Polen.

zondag 28 april

We hebben uitstekend geslapen. Het was erg stil. Na het ontbijt rijden we ongeveer 160 kilometer naar Odersbach. We installeren ons, lunchen en fietsen dan naar Weilburg. De winkels zijn open, er is markt en er wordt muziek gemaakt. Heel gezellig. 's Avonds zitten we nog even in de zon.

maandag 29 april

Het was een koude nacht. We luieren de hele dag en 's middags doen we beiden een dutje. We hebben allebei erge hoofdpijn. Rond 17.00 uur begon het te regenen. Even W.F. spelen op de telefoon lukte niet, want het internet lag eruit. Tegen 21.45 uur gaan we al naar bed. Rond 23.00 uur horen we jammer genoeg wel een half uur lang de tv van de buren. Daarna vallen we toch snel weer in slaap.

dinsdag 30 april

We zijn rond 7.30 uur wakker, verzorgen de camper, ontbijten en vertrekken via Limburg a.d. Lahn naar Oranienstein in Diez a.d. Lahn. we zitten heerlijk in de zon. Omdat we nog steeds hoofdpijn hebben doen we rustig aan.

woensdag 1 mei

We gaan naar Claudia op camping Wispertal. Het is af en toe zonnig, maar toch kunnen we heerlijk buiten zitten. We wandelen een beetje en Erik filmt.

donderdag 2 mei

Vandaag rijden we 60 km verder, naar Mörfelden. Het is wat heiig, maar in de loop van de ochtend klaart het op. We fietsen naar het vliegveld Frankfurt. Het lukt niet zo goed veel vliegtuigen te zien. En ook snapten we de kaart niet zo goed. Gelukkig geeft Google op de telefoon versterking. We eten nog buiten en gaan tegen 19.30 uur naar binnen.

vrijdag 3 mei

we fietsen na het gesprek naar het uitzichtpunt en 's middags naar Steinrotsee. Nu sluiten we een contract af en dat betekent dat we nog een keer terug moeten fietsen en dit keer met het promotiemateriaal. Onderweg steekt er zo maar een hert over. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten