vrijdag 1 maart 2019

Lente in de winter. Bredevoort

maandag 25 februari

Het is prachtig weer en we besluiten de camper op te halen voor een kort tripje. Het is vandaag al 15 graden en de voorspelling geeft aan dat het dinsdag en woensdag nog warmer zal worden. we gebruiken dinsdag 26 februari om het ergste stof van de camper te wassen en spullen in te pakken en gaan dan op woensdag 27 februari naar Obelink in Winterswijk. We kopen een nieuw tapijt voor onder te luifel, toilet vloeistof en een opberg kratje. We lunchen er en gaan dan naar de Slingeplas in Bredevoort.

De boekenstad van de Achterhoek. We maken een wandeling, kopen ons avondeten bij de Spar en zitten tot een uur of 5 in de zon. Het is heerlijk weer. Voor het eerst de korte broek al aan en dat in februari. We slapen heerlijk. Het koelt in de nacht behoorlijk af en we waren maar wat blij met onze extra deken. Zelfs daaronder werd het in de ochtend wat kil, maar gelukkig hebben we een kachel aan boord, die dus gauw aangezet. Na het ontbijt wandelen we opnieuw, eerst door een schitterend aangelegd park met een vijver. De randen staan vol sneeuwklokjes, een prachtig gezicht.


Daarna lopen we nog een ronde om de Slingeplas. 's Middags rijden we naar Enschede, voor de jaarlijkse banden controle. We fietsen naar het ziekenhuis, voor een gesprek over de behandeling van de handen van Wilma en daarna eten we een hapje bij de Griek. Dan fietsen we weer terug naar de garage, zetten de fietsen weer op de camper en gaan richting huis. Het is behoorlijk omgeslagen qua weer. Het was maar een nachtje maar voelt echt als even weg geweest. Hopelijk volgen er nog vele nachten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten