vrijdag 24 augustus 2007

Weekend Epe met Tiny Pete & The Walter Robinson Band 24 t/m 26 augustus

vrijdag 24 augustus 2007
Op vrijdag 24 augustus 2007 had de band van Erik een optreden in Epe (op de Veluwe). Een van de bandleden staat daar op camping Vossenbergen. Daar hebben wij dus ook 2 nachten gestaan. Het is een mooie, vrije camping. Je betaalt een prijs en dan is zwemmen in een prachtig zwembad, douchen e.d. verder gratis.

Het optreden vrijdagavond in het Tonnetje was een groot succes. De kroeg zat afgeladen vol. Erik en ik waren er op de fiets naar toe gegaan. Dat leek op de heenweg een goed idee, maar 's nachts om drie uur is dat wat minder. Erg donker overal en zo kon het gebeuren dat we de weg kwijt waren. Uiteindelijk om 4 uur gaan slapen. Gelukkig konden we uitslapen.


zaterdag 25 augustus 2007
Vandaag alleen maar even weer op de fiets om wat brood te kopen, de rest van de dag behoorlijk geluierd.  Een lang gesprek gehad met mevrouw Gerrie de Boer van de CCN en haar echtgenoot. Zij zit in het bestuur van de camperclub en ze vertelde ons wat er allemaal georganiseerd wordt door en met de leden. Ze gaf ons het clubblad en somde de voordelen van een lidmaatschap op. We hebben de boot afgehouden, want we vinden het zo tegenstrijdig om van een club lid te worden terwijl voor ons gevoel camperen vrijheid, blijheid is. Overigens kregen we van haar en haar echtgenoot leuke en nuttige tips t.b.v. het camperen. We hebben heel gezellig zitten kletsen. 's Avonds bij de pizzeria gegeten met Onno, Sylvia en Sophie. Dat was een sof. 2 personen van ons gezelschap at pasta, dat werd gebracht en vervolgens gebeurde er niets. Bleek dat met dacht dat zij dat aten als voorgerecht! Beetje stom, want ze hadden verder niets besteld. Toen dan de gerechten van de anderen kwamen, was het vlees niet helemaal gaar. Jammer, want het was niet goedkoop. De bandleden hebben daarna nog tot 3 uur bij elkaar gezeten drinken. De meeste dames gingen daar niet meeer bij zitten, die vonden dat het bedtijd was.

zondag 26 augustus 2007
Vanochtend weer uitgeslapen, lekker buiten gezeten en heel kalmpjes aangedaan. Om 8 uur waren we weer thuis.Geen opmerkingen:

Een reactie posten