maandag 3 oktober 2011

Geeste 30 september t/m 2 oktober

 

Geeste 30 september t/m 2 oktober

vrijdag 30 september

Het wordt uitzonderlijk mooi weer komend weekend, dus we gaan maar weer eens naar onze favoriete stek, Geeste. Na het ontbijt al vertrokken, even boodschappen bij de Coma in Dalum en een plekje uitgezocht. 's Middags naar Lingen op de fiets. Altijd gezellig. Bij terugkomst zagen we dat het grasveld naast de parkeerplaats ook was opengesteld, dus hebben we de camper daar naar toe verplaatst. Hier heb je het langst profijt van de zon, het is een hele open plek en erg rustig.


 

zaterdag 1 oktober

We hebben een strakblauwe lucht. De temperaturen gisteren binnen min 12,9 en max 32,2. en buiten min 9,0 en max 32,8. Na het ontbijt een rondje om het meer hardgelopen. Het was al warm en windstil. Prima gelopen. De mat ligt in de zon te drogen. Deze is helemaal schoongemaakt, omdat deze onder te struif van 7 eieren zat. Erik liet namelijk een volle doos eieren uit zijn handen vallen. Zowel de mat als de keuken zat helemaal onder de struif. Maar och er zijn ergere dingen. De hele middag hebben we verder geluierd in de zon en de BBQ is maar weer eens aangestoken. Bij zonsondergang nog een rondje om het meer gefietst en de zon zien ondergaan, een prachtig gezicht.


 

zondag 2 oktober

opnieuw prima temperaturen gehad. In 13,0/30,6 en uit 9,2/31,7. We zitten tot 12.30 uur buiten in de zon. Dan vertrekken we weer naar huis, er is voetbal op tv vanmiddag en dat willen we ook zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten