maandag 14 juni 2010

Bad Bentheim, Rheine 11 juni t/m 13 juni

 

Bad Bentheim, Rheine 11 juni t/m 13 juni

vrijdag 11 juni 

Om 18.00 uur aangekomen bij de camperplek in Bad Bentheim, Duitsland. Dit is een grote mix parkeerplaats bij het kasteelpark.

bentheim1

 Er stonden al 26 campers. We wandelen nog een stukje.


zaterdag 12 juni 

Na het ontbijt gaan we nog een stukje wandelen door het park en naar het kasteel. We slenteren wat door het stadje. Daarna gaan we naar Rheine, er moeten 2 camperplekken zijn in de nabijheid van de dierentuin. We rijden volgens de coördinaten, maar hebben geen enkele aanwijzing van een camperplek gevonden. We zoeken een een mooi plekje uit op de parkeerplaats van de dierentuin.

bentheim3

Het is best wel druk met auto's, maar onze ervaring leert, dat zo gauw de dierentuin dicht gaat, de auto's ook niet lang daarna vertrokken zijn. Zo gebeurt dat hier ook. We fietsen 's middags naar het centrum en slenteren daar wat rond. We eten buiten en leggen ons wat lekkers op de BBQ. Na het eten wandelen we een eind langs de zoutwerken en naar het klooster Bentlage.


zondag 13 juni 

We hebben een redelijk rustige nacht gehad. Af en toe was er wat heen en weer gerij over de parkeerplaats, maar er werd niet geracet. Waarschijnlijk wat stelletjes die de stilte opzochten. Na het ontbijt alweer op huis aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten