maandag 19 april 2010

Geeste 16 april t/m 18 april vrijdag 16 april

 

Geeste 16 april t/m 18 april

vrijdag 16 april 

We rijden om 15.30 uur weg naar een van onze favoriete plekken in Duitsland, naar Geeste. Het was er nog niet zo druk toen we aankwamen (maar 15 stuks). Het is zonnig weer, maar wel koud. We laten de kachel aan als we gaan slapen. De minimum temperatuur is 0,1 graden.


zaterdag 17 april 

Het is prachtig zonnig weer. Onbewolkt. Na het ontbijt gaan we hardlopen een ronde om het meer doen. Na het douchen, zitten we de rest van de dag heerlijk buiten. Na het avondeten gaan we nog een ronde om het meer doen, maar deze keer op de fiets.

Camper_023


zondag 18 april 

We liggen tot maar liefst 9.30 uur in bed. Het is opnieuw  prachtig voorjaarsweer. Helaas is buiten zitten niet zo prettig. Tegenover ons staat een Duitse camper, die een zeer luidruchtige generator aan heeft staan. Deze heeft hij al zeer vroeg in de morgen aangezet, terwijl er nog mensen slapen. Wilma zegt er iets van, maar daar is deze Duitse meneer niet gevoelig voor. We zien dat er een caravan op de camperplek is neergezet. We gaan vroeg naar huis, want Erik wil FC Twente - Feijenoord zien op tv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten