maandag 15 juni 2009

Weekend Dortmund 12 t/m 14 juni

 

Weekend Dortmund 12 t/m 14 juni 

vrijdag 12 juni 

Een drukke dag. Vanmiddag moet de camper voor een beurt en vanavond gaan we naar een concert van Peter Maffay in Dortmund. We rijden van huis weg om 11.30 uur en we lunchen onderweg. Heerlijk is dat, je hebt gewoon al je spullen bij de hand, je hoeft alleen maar ergens te stoppen. We komen om 13.30 uur aan bij Durrwang in Dortmund. We hebben de camper neergezet, de sleutel afgegeven, de fietsen gepakt en heerlijk een eind gefietst. Alvast de route naar de Westfalenhalle uitgezocht (nu is het tenminste nog licht). Later in de middag ergens in Dortmund gegeten en toen teruggefietst naar de camper. 's Avonds opnieuw op de fiets naar het concert van Peter Maffay. Het concert zou eerst een Open Air concert zijn, maar vanwege het slechte weer is het verplaatst naar binnen in de Westfalenhalle. Er waren ongeveer 8000 mensen aanwezig. Helaas was het geluid niet al te best, het was een muur van geluid. Tegen middernacht waren we terug bij de camper. Tijd om te gaan slapen.


zaterdag 13 juni 

Na het ontbijt, een klein stukje al weer op weg naar huis. We gaan naar Dorsten. De betaalde camperplek staat vol. Dan maar weer geparkeerd bij het zwembad Atlantis. We gaan eerst een geocache lopen en de rest van de dag en avond zijn de in onze favoriete sauna.


zondag 14 juni 

Om 9.00 uur worden we wakker getoeterd door de plaatselijke bakker met zijn broodjes service. Heerlijk vers gebakken broodjes als ontbijt. We fietsen naar het zweefvliegveld, maar helaas begint het te regenen. Dus maar weer teruggefietst. Morgen moeten we werken, dus langer blijven heeft eigenlijk geen zin. We zetten de fietsen op de camper en zijn rond 12.00 uur weer thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten