maandag 2 juni 2008

Weekend Dortmund 29 mei t/m 1 juni

 

Weekend Dortmund 29 mei t/m 1 juni

donderdag 29 mei 2008

Op donderdagavond op weg naar de dealer voor de 1e beurt van de camper. We kunnen voor de zaak overnachten. Hiervoor is speciaal een ruimte vrij gemaakt. Heerlijk rustig geslapen.


vrijdag 30 mei 2008

Om 9.00 uur op vrijdagmorgen komen de 1e werknemers aan en we overhandigen de sleutel. In de loop van de middag zal de camper weer klaar zijn. Er moet een waterdichtheidstest gedaan worden (voor eventuele lekkage moet dit elk jaar nagekeken worden, anders valt dit niet onder garantie) en er moet een nieuw dagluik in, omdat hier een scheur in zit. Het is mooi weer, we gaan op de fiets Dortmund verkennen, lekker luchen in het park op een bankje. Na de middag rijden we naar Korbecke aan de Mohnesee. De camperplek lijkt op een met hekken omgeven basketbalveld, maar de ondergrond is van betonblokken en lekker vlak. Het ligt tegen een camping aan en 100 meter van het meer af. Een prima plek. Een rondje om het meer gefietst (35 km.) en gewandeld langs het water.


zaterdag 31 mei 2008

Vandaag maken we een wandeling om een deel van het meer. Er helemaal omheen is ons te ver. Gelukkig ligt er een brug. Er is ook een officiele wandeltocht bezig, maar die lopen niet onze route. Wel is er een heel dorp opgezet met kleding, schoenen, sportdrank e.d. Erik koopt een mooie korte broek en een prachtige blauwe polo en Wilma koopt een hardloopshort. De verkoper gaf de kleding zo mee, zonder te betalen. We mochten in de camper passen. Wat we wilden houden konden we naderhand afrekenen. Dat is nog eens vertrouwen hebben in je klant.


 zondag 1 juni 2008

's Zondags na het ontbijt weer op weg naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten