maandag 26 mei 2008

Weekend Groningen 23 t/m 25 mei

 

Weekend Groningen 23 t/m 25 mei

vrijdag 23 mei 2008

We eten vroeg warm en gaan dan naar Stadskanaal. Hier is een gratis camperplek bij het recreatiegebied "Pagecentrum". Het is een mooi terrein op gras, vlakbij een natuurgebied. Erg rustig, kennelijk nog niet ontdekt. Het blijkt dat er zondag een popfestival op het terrein gegeven wordt. De tent staat er al. Dat betekent dat we zondag vroeg weg moeten.

23052008_1


zaterdag 24 mei 2008

Heerlijk geslapen. Op de fiets naar het centrum voor broodjes om te kunnen ontbijten. Daar aangekomen zie ik dat er de hele dag straattheater is. Dat is leuk daar gaan we vanmiddag maar eens naar kijken. Maar eerst gaan we een stukje hardlopen in het natuurgebied naast de camperplaats. Na het douchen, heerlijk in het zonnetje de middag doorgebracht al kijkend naar diverse artiesten en ook nog een beetje gewinkeld. 's Avonds de barbecue aan. We staan weer alleen.

24052008_1


zondag 25 mei 2008

Opnieuw heerlijk geslapen. Wel al redelijk vroeg wakker van het verder opbouwen voor het festival. We praten even met de organisator en hij verteld ons dat de camperplek eigenlijk niet het grote grasveld is, maar in de parkeervakken voor het veld. Tja, er stond nergens aangegeven waar je mocht staan, en wij staan graag op gras (als de ondergrond tenminste droog is). Gelukkig wordt er niet moeilijk over gedaan. We rijden op tijd weg, kijken nog even op de camperplaats in Musselkanaal, rijden nog even langs wat plekken waar ik in mijn jeugd al kwam en gaan dan weer huiswaarts. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten