zaterdag 19 oktober 2024

Mas de las Matas, Cañada de Verich 16 t/m/ 19 oktober

Woensdag 16 oktober

Samen naar de apotheek. De gelpakking is gelukkig nu aangekomen. We doen wat boodschappen in de kleine supermarkt. Wilma maakt wat boterhammen klaar en dan wandelen we naar de Ermita de Sant Flora. 1,6 km, maar wel berg op. We bewonderen de kruisweg en eten ons brood. Als we terug zijn gaat Wilma een uurtje slapen. Later zitten we buiten. Erik gaat af en toe op de step en vliegt met de drone.

 

Donderdag 17 oktober

Het is behoorlijk bewolkt, maar na het halen van een paar boodschappen (de winkel zit om de hoek) gaan we een adventure lab lopen. Er was 1 vraag die wat onduidelijkheid opleverde, maar uiteindelijk vond Erik toch het antwoord. Leuk om op deze manier door het stadje te lopen. Helaas begint het in de middag te regenen en zitten we de rest van de dag binnen. We kijken een serie af en starten een nieuwe. (Oogappels)

 

Vrijdag 18 oktober

Het is droog en af en toe als de zon schijnt zitten we buiten. Het is fris in de schaduw. We halen weer een paar boodschappen. Wilma doet een klein wasje en gaat dan een stukje wandelen. Erik neemt een productvideo op. Als hij bijna klaar is komt Wilma terug en loopt in het beeld  Dit ziet Erik pas bij de montage. Gelukkig kan het gecorrigeerd worden.

 

Zaterdag 19 oktober

We verzorgen de camper, tanken vol water en gaan dan terug naar Cañada de Verich. We willen bij El Gobin eten, daar zijn zeer goede recensies van geschreven. Het is rustig op de camperplek en tada alles werkt, stroom, water en verzorging. Het is zonnig, maar er staat wel een harde wind. We gaan om 13.00 uur naar het restaurant en vragen een tafeltje buiten in de zon. De eigenaar spreekt Engels en we vertellen hem dat we gaan filmen. Hij vindt dit erg leuk. Zegt ook dat als de video online komt hij het hele dorp dit zal laten zien (94 inwoners en de meeste zijn al behoorlijk oud) We eten een patatas brava, afgetopt met heerlijke stukjes ham en een heerlijk sausje, gevulde champingnons, afgetopt met 2 soorten kaas en ham en het is bijna teveel we nemen ook nog spareribs met groente. Het is allemaal heel erg lekker. We drinken de ‘beste mojito van Spanje’ en nemen een cortado na. Kosten 43,50 euro. De rest van de middag zitten we buiten. De camperplaats loopt vol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten