woensdag 29 maart 2017

maart 2017

 Zutphen  Houtwal 26 maart

We lunchen thuis en dan rijden we naar Zutphen. Een mooie plaats aan een vijver, achter het politie bureau. Op zondag sta je gratis. Een dagkaart kost € 2,--. Er is een automaat waar je stroom kunt kopen en 1 x per maand krijg je daarvan de rekening. We wandelen naar het centrum en slenteren hier wat rond. Later fietst Erik naar de kade op zoek naar het geboortehuis van zijn vader. Dit huis is echter afgebroken en er staat nu nieuwbouw. 's Avonds gaan we op de fiets naar Eibert en Corrie.Winterswijk landgoed Creil 27 maart

Na een  stille nacht rijden we naar Winterswijk. We zijn door onze stoelen gezakt en het is dus tijd voor wat nieuws. In de middag zoeken we een camping met speciale camperplekken, maar helaas de speciale plaatsen bestaan niet meer (Achterhoekactie: 1 nacht +stroom voor € 10,00). We mogen voor dubbel tarief op de camping staan. Dat willen we niet. We gaan een stukje verder naar landgoed Kreil. We staan hier alleen. 's Nachts zie je alleen de sterren.


We fietsen de hele middag in prachtig weer, zonder jas, door het mooie landschap. Helaas moeten we de gekochte standaard voor de hangmat terug brengen. Er is een stang kapot. Daarna rijden we naar Bocholt. Een hele mooie plaats aan de Aasee. We gaan hier een rondje om hardlopen. Erik 2 x 3 km en Wilma 1 x.

Bocholt Aasee 28 maart
Woensdag 29 maart
Helaas we moeten in verband met onze werkzaamheden als vrijwilliger weer naar huis. Het waren prachtige zonnige dagen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten