woensdag 22 april 2015

Emmen, Twist, Geeste

 vrijdag 17 april 

Camperplek emmen

Op weg voor het eerste weekend dit jaar. Binnendoor gereden naar de camperplek in Emmen. We hebben wel 30 rotondes gerond. Heerlijk zonnig weer. Wel een beetje fris, maar uit de wind, in de zon, voor de camper is het prima zitten. Tegen 18.00 uur lopen we naar het centrum voor een patatje met een lekkere hamburger. Daarna nog een flinke wandeling gemaakt om de calorieën weer te verbranden.


zaterdag 18 april

Goede nacht gehad. Dit is een fijne camperplek. Wel vanochtend wakker geworden van de fanatieke groepsles instructrice bij de sportschool. Jeetje wat heeft die mevrouw een stem! Na het ontbijt koffie gedronken bij Coby (een tante van Wilma) en ronde de middag naar de camperplek in Twist. Boodschappen gedaan bij de Lidl aan de overkant en na de lunch alvast de zaal opgezocht waar Erik vanavond moet zijn voor zijn gastoptreden bij Dennis. Dennis was al aanwezig, druk met alles klaarzetten. We gingen terug naar de camper, waar Wilma in de zon ging lezen en Erik met zijn bas op zijn rug terugging naar Dennis om alvast te soundchecken. Toen dat klaar was hebben we samen nog een uurtje gefietst in het Bargerveen en om 17.00 uur bij Dennis en Elvie koffiegedronken. Rond 20.30 uur waren we dan op het jubileumfeest van Dennis. Het was een lange, gezellige muzikale avond. Erik was pas na middernacht aan de beurt om zijn nummers mee te spelen. Wij zijn om 1.00 uur vertrokken, toen was het nog lang niet afgelopen. Bizar is het om te zien hoe dronken sommige mensen kunnen worden.

 


zondag 19 april

Naar onze favoriete camperplek, Geeste, zo'n 20 km verderop. Er staan nog niet zoveel campers (10-15) en een enkele caravan. Dat zal wel komen omdat het nog zo vroeg in het seizoen is. Straks met de feestdagen zal het wel drukker worden. We hebben hier ooit eens met Pinksteren gestaan en toen was het helemaal vol, er stonden wel 80 stuks. Nog even naar het meer gefietst. De rest van de dag lekker buiten gezeten en uitgerust.


maandag 20 april

Lekker uitgeslapen (10.00 uur!) Na het ontbijt hardgelopen. 's Middags een uurtje gefietst met de Mio en de rest van de dag buiten gezeten, beetje lezen en luieren. Later op de avond nog even naar het meer, zonsondergang gekeken.


dinsdag 21 april

Op tijd opgestaan en weer naar huis, voor de afspraken die we  hebben staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten