maandag 30 juli 2012

26 juli t/m 29 juli Norg

 

26 juli t/m 29 juli

donderdag 26 juli

We hebben dit weekend afgesproken met Onno en Sylvia die hun vakantie in Norg doorbrengen. We gaan vanavond pas om 20.00 uur weg, Erik had nog een presentatie die ook nog eens uitliep. We gaan voor de nacht naar Emmen.


 

vrijdag 27 juli

Emmen heeft op vrijdag een leuke markt, dus die bezoeken we eerst. Na de lunch hebben we een gezellige klets met een gemeentewerker die ervoor zorgt dat de camperplek schoon blijft. Daarna rijden we naar Norg. 's Avonds gezellig bij onze camper gezeten met Onno en Sylvia.


 

zaterdag 28 juli

Samen met Onno een flinke fiets tocht (50 km) gemaakt over het Fochterloërveen. Lunchen onderweg en een race met paarden gekeken. Prachtig weer om te fietsen. Sylvia en dochter Sophie hadden meer trek om te winkelen. 's Avonds met zijn allen gegeten in het restaurant voor de camping.


 

zondag 29 juli

Om 11.00 uur weer vertrokken richting Veenhuizen. We bezochten hier het gevangenis museum en hebben ook een rondleiding in een oude boevenwagen over het terrein gehad. Een hele flinke regenbui gehad, gelukkig zaten we toen binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten