vrijdag 20 april 2012

Voorjaarsvakantie 6 april t/m 19 april

Voorjaarsvakantie 6 april t/m 19 april

vrijdag 6 april

Goede vrijdag. Na de lunch thuis vertrokken naar Strahlen in Duitsland. De gratis camperplek naast het zwembad is flink uitgebreid en kost vanaf 1 april € 7,00. Echter de uitbreiding is nog niet te gebruiken, er staan allemaal hekken omheen en de stroomvoorziening is nog afgesloten. We zijn eigenwijs en betalen daarom niet. 's Avonds even naar het centrum gewandeld.


 

zaterdag 7 april

's Morgens hard gelopen om het zwembad. Er is een ronde van 1 km uitgezet en die hebben we een aantal keren gelopen. Na de regenbui, die hebben we eerst afgewacht. De rest van de dag was droog maar wel fris. Tussen de middag naar de chinees en daar hebben we ons tegoed gedaan aan het buffet voor € 6,50 per persoon. 's Middags gerelaxt, gelezen en een dutje gedaan.


 

zondag 8 april

Na het ontbijt naar Venlo, camperplek bij de jachthaven. Kosten € 10,00. Daar krijgt je wel stroom, wc, douche en wifi voor. En een mooie plek met uitzicht. Vandaag half bewolkt en vrij kil. Toch heeft Wilma nog even met een dekentje om buiten gezeten.

maandag 9 april

Na het ontbijt eerst maar weer hardlopen (we zijn tenslotte in training voor de halve marathon eind april in Enschede). We zijn maar 8 km gegaan, Wilma begint pijn in haar enkel te krijgen en deze moet het nog 2 weken volhouden tot na Enschede. Onderweg kwamen we in Venlo, vlak bij het centrum een tijdelijke camperplek van de NKC tegen. Het leek gratis, maar later op internet zagen we dat hij € 10,00 kost. De rest van de dag regen, dus binnen gebleven.


 

dinsdag 10 april

Vandaag naar Tiel gereden. 4 mooie ruime plaatsen op de Waalkade met zicht op de Waal en heel veel boten. Een regendag, dus een groot deel van de dag binnen gezeten. Natuurlijk wel door Tiel gelopen en de nodige inkopen gedaan.


 

woensdag 11 april

Na het ontbijt (lekkere broodjes van de bakker) naar Geldermalsen. Daar is slechts 1 camperplek aan de jachthaven en die is gratis, dus meestal bezet. Er stond nu een touringbus op en nog een andere camper er naast. Na overleg met de buschauffeur zette hij de bus aan de kant en mochten wij de camper op de camperplek zetten. De andere camper was een kleintje en die kon hem kwijt op een gewone parkeerplek. Iets meer zon vandaag, wel wat buien. we hebben zelfs nog even buiten gezeten.


 

donderdag 12 april

We rijden naar Otterloo, camping Beek en Hei. Hier hebben we in 2008 ook al eens gestaan in september. Toen was de camping bijna leeg, nu zo goed als vol. Eerst heerlijk in de zon gezeten. Later in de middag nog even op weg om een stukje te fietsen. Na 2,3 km begon het enorm te regenen en te hagelen. We besloten de regenpakken aan te trekken en rechtsomkeer te maken. Terug bij de camper waren we doorweekt. Rest van de dag maar weer binnen gebleven.


 

vrijdag 13 april

Vanmorgen eerst 11,5 km hard gelopen. Dat kun je hier prachtig. Na eerst rustig douchen en lunchen op weg naar Beekbergen voor een CCN weekend. Daar aangekomen werden we naar de plek verwezen. Op het terrein stonden een stuk of 5 mannen aanwijzingen te geven over hoe de camper moest staan. En allemaal roepen ze iets anders. Naar wie moet je dan luisteren? Gewoon naar Wilma!! 's Middags 30 km gefietst o.a. naar Hoenderloo en 's avonds camperklets.


 

zaterdag 14 april

Vanmorgen ledenvergadering van de CCN. 's Middags een georganiseerde geocache gedaan en een groepje op sleeptouw genomen. 's Avonds met zijn tweeën in de camper doorgebracht. We hadden niet zoveel zin aan het massale samenzijn in de grote tenten op het veld.


 

zondag 15 april

Na de koffie tijd om te vertrekken. We zaten vast in de zachte ondergrond en met hulp van een stuk of 5 duwers op gang gekomen. Naar Lelystad gereden. Eerst naar de dijk, maar daar was het heel druk vanwege het NK windsurfen en het waaide er ook nog eens erg hard, buiten zitten lukte niet. Na een uurtje toch maar naar de officiële plek achter de dijk.


 

maandag 16 april

's Morgens met de fiets op weg naar Bataviastad, maar de fiets van Erik deed het niet. Geen trapondersteuning dus en dat valt met de harde wind vies tegen, vooral als je het niet meer gewend bent. Na de boodschappen teruggereden naar de camper, onderweg pikken we nog 2 geocaches op. Daarna gaan we naar Kampen.


 

dinsdag 17 april

Prima geslapen. Bij het gemeentehuis kun je een code ophalen voor het sanitair gebouw en dat ziet er prima uit. Na de boodschappen bij de C1000 lopen we nog een paar caches. Om 17.00 uur begint het te regenen.

woensdag 18 april

Na het ontbijt op naar Geeste, weliswaar 130 km, maar dat hebben we over voor onze meest favoriete plek. Het was er uitzonderlijk rustig, zo hebben we het hier nog niet eerder meegemaakt. Er staan maar 7 campers. 's Middags de laatste hardlooptraining voor de halve marathon gedaan. Een flinke duurloop, Erik 15 km en Wilma 12. Na het avondeten nog een geocache gedaan en nog eens 7 km gewandeld. Redelijk weer vandaag.


 

donderdag 19 april

We worden wakker met regen. Na het ontbijt besluiten we om naar huis te gaan. Eerst echter langs de fietsenzaak met de defecte fiets van Erik, om deze ter reparatie aan te bieden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten