woensdag 14 maart 2012

Kijkduin 9 maart t/m 13 maart

 

Kijkduin 9 maart t/m 13 maart

vrijdag 9 maart

De eerste trip van het jaar. We gaan naar Kijkduin. Gepland staat een weekend Den Haag omdat we deelnemen aan de CPC loop. Ook is oom Piet uit Dordrecht overleden en hij wordt vandaag gecremeerd. We passen onze reis dus aan en rijden eerst naar Dordrecht om bij de plechtigheid aanwezig te kunnen zijn. We kunnen de camper vlak bij het uitvaartcentrum parkeren. Na het afscheid kleden we ons weer wat minder formeel en rijden nog een kleine 60 km naar de camping Kijkduin park. Net voor  het donker komen wij aan en treffen een vervelende verrassing. Er staat een camper op onze gereserveerde plek en deze mensen waren niet bereid te verkassen. De man kwam direct met een hele grote mond naar buiten. We hadden geen zin om te bekvechten en in overleg met de receptie hebben we een andere plaats uitgezocht en kregen voor het ongemak een horeca bon.


 

zaterdag 10 maart

We hebben een rustige nacht gehad. 's Morgens op de fiets naar Scheveningen. Het was druk en er stond een frisse wind. Als lunch hebben we de horeca bon opgemaakt. 2 x koffie met appeltaart en 15 bitterballen. 's Middags werd het weer beter en hebben we een strandwandeling gemaakt.


 

zondag 11 maart

Lekker geslapen. Heerlijk rustig op zo'n camping waar het nog bijna leeg is. Stralende dag, diepblauwe lucht. De 1e echte lentedag dit jaar, windstil. Na het ontbijt richting Malieveld voor de CPC loop. Prima gelopen. Wilma een p.r. met 1.03.17 en Erik 51.38. Later in de middag nog eventjes voor de camper in de zon gezeten. Het was al rustig op de camping maar hij liep nu helemaal leeg. Wat een rust.


 

zondag 13 maart

Na het ontbijt in een ruk naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten