maandag 6 september 2010

Wierden 3 september t/m 5 september

 

Wierden 3 september t/m 5 september

vrijdag 3 september

We zijn vanochtend al vroeg weggereden, namelijk tegen 9.30 uur. Aanvankelijk wilden we naar Bad Sassendorf in Duitsland, vlakbij Soest in het Sauerland. Echter de mooie weersvooruitzichten en wat privé omstandigheden deden ons besluiten om het dit keer dicht bij huis te zoeken. We zijn dus naar Wierden geweest. Daar is een nieuwe camperplek ongeveer een maand of 3 nu, bij een wijnboer. Bij de wijngaard zijn 6 camperplekken aangelegd, waar je voor ongeveer € 10,-- kunt staan. De plekken zijn niet al te groot, maar we hebben grotendeels alleen gestaan en dan merk je niet, dat de stelplaats per 2 eigenlijk te klein is. Je kunt rondleidingen in het bedrijf krijgen en wijnproeven. Tevens is er een zaaltje voor feesten en partijen. Wij komen vooral voor de rust. Je staat midden tussen de boerderijen op het platteland en er is verder geen weg in de buurt. Mooie verharde plekken met gras waar je op kunt zitten. Juist vandaag moest er een berg ingekuilde mais worden opgeruimd met een shovel en een trekker met aanhanger, dus daar hebben we tot een uur of 8 's avonds "plezier"  van gehad. Ook was de lucht niet echt lekker om te ruiken. 's Middags heerlijk een eind gefietst o.a. naar Wierden voor wat boodschappen.

Wierden 1  Wierden 3


zaterdag 4 september

De nacht was heerlijk rustig. Wel was het koud (min. 7,6 buiten). Na het ontbijt even naar Rijssen en Notter gefietst. Daarna heerlijk voor de camper gezeten en o.a. gekeken naar de Delta - vliegers die naast de wijngaard met een lier worden opgetrokken en dan heerlijk rondzweven op de wind. Tegen 17.00 uur hebben we een wijntje geproefd van de familie Baan. Na het eten heeft Erik nog een uurtje gevist in de Regge. Helaas was alles wat hij gevangen heeft een tak.

Wierden 5  Wierden 4


Zondag 5 september

Na wederom een rustige nacht hebben we eerst hardgelopen. Na het douchen een tijdje met de buren staan praten en nog heerlijk in de zon gezeten. Daarna een behoorlijke fietstocht via de knooppunten gereden. Opnieuw was het prachtig weer. Nooit geweten dat er zo dicht bij huis nog zoveel te ontdekken is. Tegen half 5 waren we weer thuis.

Wierden 6  Wierden 2

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten