maandag 2 augustus 2010

Grubbenvorst 29 juli t/m 1 augustus

 

Grubbenvorst 29 juli t/m 1 augustus

donderdag 29 juli 

Na de hectiek van afgelopen week, na het overlijden en cremeren van Eriks vader is het nodig om tot rust te komen. We besluiten om naar Grubbenvorst te rijden, boven in Limburg. Een prachtig betaalde (€ 10,00) camperplek. Omheind door een hek en mooie niet afgebakende plekken op een grasveldje. We fietsen naar de VVV en printen daar wat wandelroutes uit voor morgen. We zijn er net als er een hevige regenbui losbarst. Deze duurt ongeveer een half uur en dan klaart het weer op. We fietsen terug en na het eten is het opnieuw mooi weer en zitten we nog lekker in de zon voor onze camper.

grubbenvorst1  grubbenvorst2

 

 


vrijdag 30 juli 

Vandaag gaan we een wandeling van 11 km doen met onze nieuwe nordic walking stokken. We lopen de zogenoemde aspergeroute. Die zijn er nu natuurlijk niet meer, maar dat geeft niet. We hebben veel velden met rozen en afrikaantjes gezien. Het is erg warm en voor het eerst loopt Wilma zich de blaren op de voeten. De rest van de dag lanterfanten we wat bij de camper.


zaterdag 31 juli 

Vanochtend hebben we via de knooppunten een fietstocht gemaakt. We genoten van het mooie weer en de leuke omgeving. We zijn via de veerpont over de Maas weer terug gefietst.

grubbenvorst4

Lekker een ijsje gegeten op het terras van een grote ijssalon. Na 2 nachten vonden we het tijd voor de volgende plek. We reden rond 15.00 uur weg naar Huissen (bij Arnhem).

grubbenvorst3

Een gratis mix parking waar er 3 mogen staan. Wij waren de 5e. Maar van de site camperplaats hadden we al gelezen, dat meer campers dan 3 gedoogd worden. Dus we wagen het erop. We wandelen nog even naar de supermarkt voor ons avondeten en later fietsen we nog een eind door Huissen.


 

zondag 1 augustus 

Prima nacht gehad. Lekkere rustige plek is dit. Na het ontbijt zoals gebruikelijk weer naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten